Ravinto-ohjauksen Growth Stack

Moninkertaista liikevaihtosi ja katteesi huippuunsa viritetyn ravinto-ohjauksen avulla

Pahoinvointi täytyy dollarisoida

Ja siitä seuraa pelkkää hyvää - kaikille. Suomalainen ravinto-ohjausbisnes kuitenkin lerpattaa ja pahasti. Tulokset jäävät torsoiksi sekä palveluntarjoajan, loppuasiakkaan että palveluita ostavan yrityksenkin näkökulmista.

Ohjauspalveluiden asiakashankinta tökkii ja ohjauksen tuottaminen on tehotonta. Asiakkaiden saavuttamat tulokset ovat hetkellisesti huimia mutta lopulta kertaluotoisia, koska asiakassuhteet jäävät tyngiksi ja asiakaspolku tyssää alkuunsa. Puhumattakaan yritysasiakkaista, joille henkilöstösatsausten tulokset täytyisi kyetä dollarisoimaan huomattavasti nykyistä kirkkaammin.

DietMakersilla on yli vuosikymmenen kokemus näiden ongelmien selättämisestä. Olemme kehittäneet palvelukokonaisuuden, jonka avulla moninkertaistat palveluidesi liikevaihdon sekä kate-eurot.


 

Ravinto-ohjauksen Growth Stack

”Varmista oikeilla työkaluilla palveluiden tehokkuus ja tasalaatuisuus”

Autamme sinua valitsemaan tiimisi käyttöön tehokkaimmat ohjaamisen työkalut. Näytämme, kuinka tehostat päivittäistä tekemistä ja moninkertaistat asiakassuhteen keston voittoisien välineiden avulla.

Keskeiset osa-alueet ja tavoitteet

- Työn tehokkuuden lisääminen ja automaatisointi
- Loppuasiakkaan sitouttaminen ja asiakassuhteen jatkuvuus
- Ammattimaisen yritysilmeen luominen

”Rakenna asiakaspolkuja, jotka varmistavat kasvutavoitteidesi saavuttamisen”

Keskeiset osa-alueet ja tavoitteet

- Tehokas asiakashankinta ja lisämyynti
- Eheän asiakaspolun rakentaminen
- Sujuvammat palveluprosessit
- Koko yrityksen yhteiset toimintamallit

”Kehitä tiimistäsi ravinto-ohjauksen erikoisjoukko ja huippuosaamisesta kilpailuetu - bisneksesi sekä asiakkaittesi parhaaksi”

Keskeiset osa-alueet ja tavoitteet

- Yksittäisen ammattilaisen korkea-laatuinen osaaminen
- Työkalujen ja toimintamallien tehokas omaksuminen
- Nykyaikaiset menetelmät osaamisen pitämiseen ajantasalla

Growth Stack on vankimmillaan kokonaisuutena mutta voit hyödyntää sen yksittäisiä osa-alueita myös erikseen.


"DietMakers on olemassa, koska ravinto-ohjauspalvelut voidaan kehittää entistä tehokkaammiksi ja tuloksekkaammiksi." - Mikko Rinta -

 

Ravinto-ohjauksen paras bisneskumppani

Haluamme laittaa bisneksesi kerralla kuntoon. Siksi tavoitteenamme on luoda sinulle kilpailuetua kaikilla kolmella osa-alueella. Ymmärrämme kuitenkin, että ennen hyppäämistä syvään päähän haluat maistiaisen yhteistyöstä ja osaamisestamme.

Ravinto-ohjauksen Growth Stack nostaa palveluidesi tehokkuuden ja tasalaatuisuuden täysin uudelle tasolle. Autamme sinua rakentamaan asiakaspolkuja, jotka varmistavat kasvutavoitteidesi saavuttamisen.

 

Ravinto-ohjauksen Growth Stack varmistaa, että asiakkaasi saavat jatkossa supersankaritason palvelua ja huippuunsa viritetty palveluformaatti tarjoaa yrityksellesi kestävän kilpailuedun.

Moninkertaista liikevaihtosi ja katteesi Ravinto-ohjauksen Growth Stackin avulla!

Growth Stack - Kestävää kilpailuetua

Menestyvä palveluformaatti rakennetaan yksi tiili kerrallaan. Vankka käytännön osaaaminen toimii perustuksena, toimiva konsepti luo kestävän rungon ja työkalut varmistavat näyttävän lopputuloksen.

Ravinto-ohjauksen Growth Stack on palvelukokonaisuus, jonka avulla moninkertaistat liikevaihtosi ja katteesi. Se on vankimmillaan kokonaisuutena mutta voit ottaa haluamasi hyödyn irti myös yksittäisistä osa-alueista.

Moi!

Tehdäänpä hieman tuttavuutta, niin kerromme sinulle, kuinka moninkertaistat liikevaihtosi ja katteesi Ravinto-ohjauksen Growth Stackin avulla.

Hinnoittelu - Operaattorimalli vai kertahinnoittelu

Oletan, että haluat maksaa meille tuloksista. Ja todennäköisesti vain osan saavuttamistasi kate-euroista. Siksi pyrimme rakentamaan yhteistyöprojektimme aina molempia osapuolia hyödyttävän sekä liiketoimintariskiä jakavan operaattorimallin muotoon. Tällöin alkuinvestointisi kevenee merkittävästi ja maksat meille yhdessä saavuttamistamme tuloksista. Me otamme osuutemme tulovirrasta siis vasta siinä vaiheessa, kun sinun kassaasi kilahtaa euro. Mikäli tämä ei kuulosta liian hyvältä ollakseen totta, niin anna, kun kerromme lisää.

Jos taas haluat ensin maistiaisen osaamisestamme ja yhteistyöstä, niin asiantuntijatyömme hinnat näyttävät seuraavalta:

Luento: 30-90 minuuttia > 790 € (alv 0 %)

Koulutuspäivä: 4-7 tuntia > 1 890 € (alv 0 %)

Artikkeli: 1-3 aanelosta > 390 € (alv 0 %)

Laajempien asiantuntijakokonaisuuksien, tuotteistusprojektien, työkalujen käyttöönottojen sekä operaattorimallisen yhteistyön osalta annamme erillisen tarjouksen.